Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä63g17kcal1.2g2.6g0.1g1.5g
Munakoiso, tuore188g34kcal0.9g5.8g0.4g4.7g
Peruna, vanha, kuorittu 438g334kcal8.2g67.9g0.9g4.4g
Paprika punainen 63g18kcal0.6g2.8g0.3g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Nakki, Popsi viitonen375g886kcal41.3g11.3g75.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 44g33kcal2g5.7g0.1g0.4g
Vesi939g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4330g2675kcal109g199g154g27.2g
Valittu annoskoko2165g1338kcal54.5g99.5g77g13.6g
Annoskoko puolitettuna1083g669kcal27.3g49.8g38.5g6.8g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344