Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä75g20kcal1.4g3.1g0.2g1.8g
Munakoiso, tuore225g41kcal1.1g7g0.5g5.6g
Peruna, vanha, kuorittu 526g400kcal9.9g81.5g1.1g5.3g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g68g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Nakki, Popsi viitonen451g1063kcal49.6g13.5g90.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 53g40kcal2.4g6.8g0.1g0.5g
Vesi1126g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5196g3210kcal131g238.6g184.8g32.6g
Valittu annoskoko2598g1605kcal65.5g119.3g92.4g16.3g
Annoskoko puolitettuna1299g803kcal32.8g59.7g46.2g8.2g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344