Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä88g24kcal1.7g3.6g0.2g2.1g
Munakoiso, tuore263g47kcal1.3g8.1g0.5g6.6g
Peruna, vanha, kuorittu 613g467kcal11.5g95g1.2g6.1g
Paprika punainen 88g26kcal0.8g3.9g0.4g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g79g22kcal0.5g4.7g0.2g2g
Nakki, Popsi viitonen526g1240kcal57.8g15.8g105.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 61g47kcal2.8g7.9g0.1g0.6g
Vesi1314g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6062g3745kcal152.8g278g215.4g38.2g
Valittu annoskoko3031g1873kcal76.4g139g107.7g19.1g
Annoskoko puolitettuna1516g936kcal38.2g69.5g53.9g9.6g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344