Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä100g27kcal1.9g4.1g0.2g2.4g
Munakoiso, tuore300g54kcal1.5g9.3g0.6g7.5g
Peruna, vanha, kuorittu 701g534kcal13.2g108.6g1.4g7g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Nakki, Popsi viitonen601g1418kcal66.1g18g120.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 70g53kcal3.2g9g0.1g0.7g
Vesi1502g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6928g4280kcal174.6g317.8g246g43.6g
Valittu annoskoko3464g2140kcal87.3g158.9g123g21.8g
Annoskoko puolitettuna1732g1070kcal43.7g79.5g61.5g10.9g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344