Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä113g30kcal2.1g4.6g0.2g2.7g
Munakoiso, tuore338g61kcal1.7g10.5g0.7g8.4g
Peruna, vanha, kuorittu 788g600kcal14.8g122.2g1.6g7.9g
Paprika punainen 113g33kcal1.1g5.1g0.5g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g101g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Nakki, Popsi viitonen676g1595kcal74.3g20.3g135.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 79g60kcal3.5g10.2g0.2g0.8g
Vesi1690g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7794g4815kcal196.2g357.8g277.2g48.8g
Valittu annoskoko3897g2408kcal98.1g178.9g138.6g24.4g
Annoskoko puolitettuna1949g1204kcal49.1g89.5g69.3g12.2g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344