Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä13g3.4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Munakoiso, tuore38g6.8kcal0.2g1.2g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 88g67kcal1.6g13.6g0.2g0.9g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Nakki, Popsi viitonen75g177kcal8.3g2.3g15g0g
Tomaattisose tomaattipyree 8.8g6.7kcal0.4g1.1g0g0.1g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana866g535kcal21.8g40g30.8g5.4g
Valittu annoskoko433g268kcal10.9g20g15.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna217g134kcal5.5g10g7.7g1.4g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344