Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä125g34kcal2.4g5.1g0.3g3g
Munakoiso, tuore375g68kcal1.9g11.6g0.8g9.4g
Peruna, vanha, kuorittu 876g667kcal16.5g135.8g1.8g8.8g
Paprika punainen 125g37kcal1.2g5.6g0.5g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Nakki, Popsi viitonen751g1772kcal82.6g22.5g150.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 88g67kcal3.9g11.3g0.2g0.9g
Vesi1877g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8660g5350kcal218.4g397.2g308g54.6g
Valittu annoskoko4330g2675kcal109.2g198.6g154g27.3g
Annoskoko puolitettuna2165g1338kcal54.6g99.3g77g13.7g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344