Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä150g41kcal2.9g6.2g0.3g3.6g
Munakoiso, tuore451g81kcal2.3g14g0.9g11.3g
Peruna, vanha, kuorittu 1051g800kcal19.8g162.9g2.1g10.5g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.8g0.6g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g135g38kcal0.8g8g0.3g3.4g
Nakki, Popsi viitonen901g2127kcal99.1g27g180.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 105g80kcal4.7g13.6g0.2g1.1g
Vesi2253g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10392g6420kcal262g477g369.2g65.6g
Valittu annoskoko5196g3210kcal131g238.5g184.6g32.8g
Annoskoko puolitettuna2598g1605kcal65.5g119.3g92.3g16.4g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344