Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä175g47kcal3.3g7.2g0.4g4.2g
Munakoiso, tuore526g95kcal2.6g16.3g1.1g13.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1226g934kcal23.1g190.1g2.5g12.3g
Paprika punainen 175g51kcal1.6g7.9g0.7g3.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g158g44kcal0.9g9.4g0.3g3.9g
Nakki, Popsi viitonen1051g2481kcal115.6g31.5g210.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 123g93kcal5.5g15.8g0.2g1.2g
Vesi2628g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12124g7491kcal305.2g556.4g430.8g76g
Valittu annoskoko6062g3745kcal152.6g278.2g215.4g38g
Annoskoko puolitettuna3031g1873kcal76.3g139.1g107.7g19g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344