Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä19g5.1kcal0.4g0.8g0g0.5g
Munakoiso, tuore56g10kcal0.3g1.7g0.1g1.4g
Peruna, vanha, kuorittu 131g100kcal2.5g20.4g0.3g1.3g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Nakki, Popsi viitonen113g266kcal12.4g3.4g22.5g0g
Tomaattisose tomaattipyree 13g10kcal0.6g1.7g0g0.1g
Vesi282g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1299g802kcal33g59.6g46g8.2g
Valittu annoskoko650g401kcal16.5g29.8g23g4.1g
Annoskoko puolitettuna325g201kcal8.3g14.9g11.5g2.1g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344