Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä200g54kcal3.8g8.2g0.4g4.8g
Munakoiso, tuore600g108kcal3g18.6g1.2g15g
Peruna, vanha, kuorittu 1400g1066kcal26.3g217g2.8g14g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Nakki, Popsi viitonen1200g2832kcal132g36g240g0g
Tomaattisose tomaattipyree 140g107kcal6.3g18.1g0.3g1.4g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13840g8550kcal348.8g635.2g491.8g87g
Valittu annoskoko6920g4275kcal174.4g317.6g245.9g43.5g
Annoskoko puolitettuna3460g2138kcal87.2g158.8g123g21.8g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344