Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä225g61kcal4.3g9.2g0.5g5.4g
Munakoiso, tuore676g122kcal3.4g20.9g1.4g16.9g
Peruna, vanha, kuorittu 1577g1200kcal29.6g244.4g3.2g15.8g
Paprika punainen 225g66kcal2.1g10.1g0.9g4.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g203g57kcal1.2g12.1g0.4g5.1g
Nakki, Popsi viitonen1352g3190kcal148.7g40.5g270.3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 158g120kcal7.1g20.3g0.3g1.6g
Vesi3379g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15588g9630kcal392.8g715g554g98.2g
Valittu annoskoko7794g4815kcal196.4g357.5g277g49.1g
Annoskoko puolitettuna3897g2408kcal98.2g178.8g138.5g24.6g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344