Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä25g6.7kcal0.5g1g0g0.6g
Munakoiso, tuore75g14kcal0.4g2.3g0.1g1.9g
Peruna, vanha, kuorittu 175g133kcal3.3g27.1g0.3g1.7g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Nakki, Popsi viitonen150g354kcal16.5g4.5g30g0g
Tomaattisose tomaattipyree 18g13kcal0.8g2.3g0g0.2g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1730g1069kcal43.6g79.2g61g11g
Valittu annoskoko865g534kcal21.8g39.6g30.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna433g267kcal10.9g19.8g15.3g2.8g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344