Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä250g68kcal4.8g10.3g0.5g6g
Munakoiso, tuore751g135kcal3.8g23.3g1.5g18.8g
Peruna, vanha, kuorittu 1752g1334kcal32.9g271.6g3.5g17.5g
Paprika punainen 250g73kcal2.4g11.3g1g4.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.4g13.4g0.5g5.6g
Nakki, Popsi viitonen1502g3544kcal165.2g45.1g300.3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 175g133kcal7.9g22.6g0.4g1.8g
Vesi3754g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17320g10701kcal436.8g795.2g615.4g109g
Valittu annoskoko8660g5350kcal218.4g397.6g307.7g54.5g
Annoskoko puolitettuna4330g2675kcal109.2g198.8g153.9g27.3g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344