Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)21g12kcal1.8g1g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)33g123kcal10g0g9g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g0.8g0.5kcal0.1g0g0g0.6g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Pekoni rasvainen 8.3g31kcal1g0g3.1g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g17g38kcal3.2g0g2.7g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)6.7g10kcal1.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g482kcal40.2g2.2g34.2g1.2g
Valittu annoskoko105g241kcal20.1g1.1g17.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna53g120kcal10.1g0.6g8.6g0.3g
Arvot/100g100g230kcal19.2g1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842