Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)292g163kcal24.8g14.6g0.6g0g
Arkijuustoraaste (Valio)467g1727kcal140g0g126g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g12g7kcal1g0.6g0.1g8.5g
Kananmuna kuoreton 257g366kcal32.1g0.8g26.3g0g
Pekoni rasvainen 117g439kcal14g0g43.2g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g233g525kcal44.6g0g38.3g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)93g145kcal23.5g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g6743kcal560g32g480.2g17g
Valittu annoskoko1470g3371kcal280g16g240.1g8.5g
Annoskoko puolitettuna735g1686kcal140g8g120.1g4.3g
Arvot/100g100g229kcal19g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842