Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)375g210kcal31.9g18.8g0.8g0g
Arkijuustoraaste (Valio)600g2220kcal180g0g162g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g15g9kcal1.3g0.8g0.1g10.9g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Pekoni rasvainen 150g564kcal18g0g55.5g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g300g675kcal57.3g0g49.2g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)120g186kcal30.2g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g8669kcal720g41.2g617.2g21.8g
Valittu annoskoko1890g4335kcal360g20.6g308.6g10.9g
Annoskoko puolitettuna945g2167kcal180g10.3g154.3g5.5g
Arvot/100g100g229kcal19g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842