Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)42g23kcal3.5g2.1g0.1g0g
Arkijuustoraaste (Valio)67g247kcal20g0g18g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g1.7g1kcal0.1g0.1g0g1.2g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Pekoni rasvainen 17g63kcal2g0g6.2g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g33g75kcal6.4g0g5.5g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)13g21kcal3.4g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g963kcal80g4.6g68.8g2.4g
Valittu annoskoko210g482kcal40g2.3g34.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna105g241kcal20g1.2g17.2g0.6g
Arvot/100g100g229kcal19g1.1g16.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842