Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)500g280kcal42.5g25g1g0g
Arkijuustoraaste (Valio)800g2960kcal240g0g216g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g20g12kcal1.8g1.1g0.1g14.6g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Pekoni rasvainen 200g752kcal24g0g74g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g400g900kcal76.4g0g65.6g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)160g248kcal40.3g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g11559kcal960g54.8g822.8g29.2g
Valittu annoskoko2520g5780kcal480g27.4g411.4g14.6g
Annoskoko puolitettuna1260g2890kcal240g13.7g205.7g7.3g
Arvot/100g100g229kcal19g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842