Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)63g35kcal5.3g3.1g0.1g0g
Arkijuustoraaste (Valio)100g370kcal30g0g27g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g2.5g1.5kcal0.2g0.1g0g1.8g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Pekoni rasvainen 25g94kcal3g0g9.3g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g50g113kcal9.6g0g8.2g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)20g31kcal5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g1445kcal120g6.8g102.8g3.6g
Valittu annoskoko315g723kcal60g3.4g51.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna158g361kcal30g1.7g25.7g0.9g
Arvot/100g100g229kcal19g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842