Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)83g47kcal7.1g4.2g0.2g0g
Arkijuustoraaste (Valio)133g493kcal40g0g36g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g3.3g2kcal0.3g0.2g0g2.4g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Pekoni rasvainen 33g125kcal4g0g12.3g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g67g150kcal12.7g0g10.9g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)27g41kcal6.7g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1926kcal160g9.2g137g4.8g
Valittu annoskoko420g963kcal80g4.6g68.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna210g482kcal40g2.3g34.3g1.2g
Arvot/100g100g229kcal19.1g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842