Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1000g560kcal85g50g2g0g
Arkijuustoraaste (Valio)1600g5920kcal480g0g432g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g40g24kcal3.6g2.2g0.2g29.2g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Pekoni rasvainen 400g1504kcal48g0g148g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g800g1800kcal152.8g0g131.2g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)320g496kcal80.6g0g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g23118kcal1920g109.6g1645.6g58.4g
Valittu annoskoko5040g11559kcal960g54.8g822.8g29.2g
Annoskoko puolitettuna2520g5780kcal480g27.4g411.4g14.6g
Arvot/100g100g229kcal19g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842