Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)104g58kcal8.9g5.2g0.2g0g
Arkijuustoraaste (Valio)167g617kcal50g0g45g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g4.2g2.5kcal0.4g0.2g0g3g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Pekoni rasvainen 42g157kcal5g0g15.4g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g83g188kcal15.9g0g13.7g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)33g52kcal8.4g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g2408kcal200.2g11.4g171.4g6g
Valittu annoskoko525g1204kcal100.1g5.7g85.7g3g
Annoskoko puolitettuna263g602kcal50.1g2.9g42.9g1.5g
Arvot/100g100g229kcal19.1g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842