Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)125g70kcal10.6g6.3g0.3g0g
Arkijuustoraaste (Valio)200g740kcal60g0g54g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g5g3kcal0.4g0.3g0g3.6g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Pekoni rasvainen 50g188kcal6g0g18.5g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g100g225kcal19.1g0g16.4g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)40g62kcal10.1g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g2890kcal240g13.8g205.8g7.2g
Valittu annoskoko630g1445kcal120g6.9g102.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna315g723kcal60g3.5g51.5g1.8g
Arvot/100g100g229kcal19g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842