Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)146g82kcal12.4g7.3g0.3g0g
Arkijuustoraaste (Valio)233g863kcal70g0g63g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g5.8g3.5kcal0.5g0.3g0g4.3g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.2g0g
Pekoni rasvainen 58g219kcal7g0g21.6g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g117g263kcal22.3g0g19.1g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)47g72kcal11.8g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g3371kcal280g16g240g8.6g
Valittu annoskoko735g1686kcal140g8g120g4.3g
Annoskoko puolitettuna368g843kcal70g4g60g2.2g
Arvot/100g100g229kcal19.1g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842