Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)188g105kcal15.9g9.4g0.4g0g
Arkijuustoraaste (Valio)300g1110kcal90g0g81g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g7.5g4.5kcal0.7g0.4g0g5.5g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Pekoni rasvainen 75g282kcal9g0g27.8g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g150g338kcal28.7g0g24.6g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)60g93kcal15.1g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g4335kcal360g20.6g308.6g11g
Valittu annoskoko945g2167kcal180g10.3g154.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna473g1084kcal90g5.2g77.2g2.8g
Arvot/100g100g229kcal19g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842