(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Herkkusieni säilyke 115g20kcal2.4g0.2g0.3g2.8g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4.1g0.4g1.7g
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Parsakaali brokkoli 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Smetana, rasvaa n. 40 % 60g234kcal1.3g1.3g25.2g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton75g135kcal3.4g4.1g11.3g3g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g125g138kcal2.9g5g12.5g0g
Tonnikala öljyssä 290g550kcal78.6g0g26.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g2436kcal201.2g50.2g154.2g30g
Valittu annoskoko1170g1218kcal100.6g25.1g77.1g15g
Annoskoko puolitettuna585g609kcal50.3g12.6g38.6g7.5g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233