(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Herkkusieni säilyke 288g49kcal6g0.6g0.9g6.9g
Paprika punainen 225g66kcal2.1g10.1g0.9g4.3g
Kesäkurpitsa zucchini 313g56kcal1.7g7.8g1.2g2.2g
Parsakaali brokkoli 500g175kcal23.1g9.8g1.5g12.5g
Smetana, rasvaa n. 40 % 150g585kcal3.2g3.3g63g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton188g338kcal8.4g10.3g28.1g7.5g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g313g344kcal7.2g12.5g31.2g0g
Tonnikala öljyssä 725g1376kcal196.6g0g65.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5850g6090kcal503.4g125.6g384.8g75.2g
Valittu annoskoko2925g3045kcal251.7g62.8g192.4g37.6g
Annoskoko puolitettuna1463g1523kcal125.9g31.4g96.2g18.8g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233