(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 120g28kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Herkkusieni säilyke 345g59kcal7.2g0.7g1g8.3g
Paprika punainen 270g79kcal2.5g12.2g1.1g5.1g
Kesäkurpitsa zucchini 375g68kcal2.1g9.4g1.5g2.6g
Parsakaali brokkoli 600g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Smetana, rasvaa n. 40 % 180g702kcal3.8g4g75.6g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton225g405kcal10.1g12.4g33.8g9g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g375g413kcal8.6g15g37.5g0g
Tonnikala öljyssä 870g1651kcal235.9g0g78.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7020g7308kcal604g151g462.2g90g
Valittu annoskoko3510g3654kcal302g75.5g231.1g45g
Annoskoko puolitettuna1755g1827kcal151g37.8g115.6g22.5g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.2g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233