(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 160g37kcal2.9g3.8g0.3g3.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Herkkusieni säilyke 460g78kcal9.7g0.9g1.4g11g
Paprika punainen 360g105kcal3.4g16.2g1.4g6.8g
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Parsakaali brokkoli 800g281kcal37g15.6g2.4g20g
Smetana, rasvaa n. 40 % 240g936kcal5.1g5.3g100.8g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton300g540kcal13.5g16.5g45g12g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g500g550kcal11.5g20g50g0g
Tonnikala öljyssä 1160g2201kcal314.6g0g104.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g9744kcal806.2g200.8g616.2g120.2g
Valittu annoskoko4680g4872kcal403.1g100.4g308.1g60.1g
Annoskoko puolitettuna2340g2436kcal201.6g50.2g154.1g30.1g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233