(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Herkkusieni säilyke 518g88kcal10.9g1g1.6g12.4g
Paprika punainen 405g119kcal3.8g18.2g1.6g7.7g
Kesäkurpitsa zucchini 563g102kcal3.1g14.1g2.2g3.9g
Parsakaali brokkoli 900g316kcal41.6g17.6g2.7g22.5g
Smetana, rasvaa n. 40 % 270g1053kcal5.8g5.9g113.4g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton338g608kcal15.2g18.6g50.6g13.5g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g563g619kcal12.9g22.5g56.2g0g
Tonnikala öljyssä 1305g2477kcal353.9g0g117.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10530g10961kcal906.8g226g693g135.2g
Valittu annoskoko5265g5481kcal453.4g113g346.5g67.6g
Annoskoko puolitettuna2633g2740kcal226.7g56.5g173.3g33.8g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233