(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Herkkusieni säilyke 58g10kcal1.2g0.1g0.2g1.4g
Paprika punainen 45g13kcal0.4g2g0.2g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.3g1.6g0.2g0.4g
Parsakaali brokkoli 100g35kcal4.6g2g0.3g2.5g
Smetana, rasvaa n. 40 % 30g117kcal0.6g0.7g12.6g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton38g68kcal1.7g2.1g5.6g1.5g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g63g69kcal1.4g2.5g6.2g0g
Tonnikala öljyssä 145g275kcal39.3g0g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g1218kcal100.4g25.4g76.6g15g
Valittu annoskoko585g609kcal50.2g12.7g38.3g7.5g
Annoskoko puolitettuna293g305kcal25.1g6.4g19.2g3.8g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.2g6.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233