(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Herkkusieni säilyke 575g98kcal12.1g1.2g1.7g13.8g
Paprika punainen 450g132kcal4.2g20.3g1.8g8.6g
Kesäkurpitsa zucchini 625g113kcal3.5g15.6g2.5g4.4g
Parsakaali brokkoli 1000g351kcal46.2g19.5g3g25g
Smetana, rasvaa n. 40 % 300g1170kcal6.4g6.6g126g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton375g675kcal16.9g20.6g56.3g15g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g625g688kcal14.4g25g62.5g0g
Tonnikala öljyssä 1450g2752kcal393.2g0g130.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11700g12180kcal1007.4g251.2g770.4g150.4g
Valittu annoskoko5850g6090kcal503.7g125.6g385.2g75.2g
Annoskoko puolitettuna2925g3045kcal251.9g62.8g192.6g37.6g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233