Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g1632g1551kcal326.4g0g11.4g0g
Makaroni ( tumma Torino )1632g5713kcal293.8g963g63.7g97.9g
Sipuli (kuorittu)653g176kcal8.5g31.3g1.3g11.1g
Kesäkurpitsa zucchini 1088g196kcal6.1g27.2g4.4g7.6g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g1360g1020kcal31.3g72.1g65.3g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g60g168kcal12g3g12g0.6g
Rypsiöljy 54g481kcal0g0g54.4g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu163g424kcal50.6g0g24.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2176g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1143g260kcal6.4g39.4g3.4g16g
Basilika, kuivattu 16g42kcal2.4g3.3g0.7g6.6g
Persilja 22g6kcal0.3g0.2g0g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20074kcal1475.6g2279g482.2g283g
Valittu annoskoko10000g10037kcal737.8g1139.5g241.1g141.5g
Annoskoko puolitettuna5000g5019kcal368.9g569.8g120.6g70.8g
Arvot/100g100g100kcal7.4g11.4g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163572