Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g900g855kcal180g0g6.3g0g
Makaroni ( tumma Torino )900g3150kcal162g531g35.1g54g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g750g563kcal17.2g39.7g36g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g33g92kcal6.6g1.7g6.6g0.3g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu90g234kcal27.9g0g13.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 630g144kcal3.5g21.7g1.9g8.8g
Basilika, kuivattu 9g23kcal1.3g1.8g0.4g3.6g
Persilja 12g3.3kcal0.2g0.1g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11028g11069kcal813.6g1256.6g265.8g156g
Valittu annoskoko5514g5534kcal406.8g628.3g132.9g78g
Annoskoko puolitettuna2757g2767kcal203.4g314.2g66.5g39g
Arvot/100g100g100kcal7.4g11.4g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163572