Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g150g143kcal30g0g1.1g0g
Makaroni ( tumma Torino )150g525kcal27g88.5g5.9g9g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g125g94kcal2.9g6.6g6g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g5.5g15kcal1.1g0.3g1.1g0.1g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu15g39kcal4.7g0g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 105g24kcal0.6g3.6g0.3g1.5g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1838g1844kcal135.8g209.4g44.6g26.2g
Valittu annoskoko919g922kcal67.9g104.7g22.3g13.1g
Annoskoko puolitettuna460g461kcal34g52.4g11.2g6.6g
Arvot/100g100g100kcal7.4g11.4g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163572