Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 360g405kcal76.1g0g10.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Selleri, annos 50g30g4.2kcal0.3g0.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)102g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Vesi480g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2334g982kcal157.8g34.8g22.8g13.2g
Valittu annoskoko1167g491kcal78.9g17.4g11.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna584g246kcal39.5g8.7g5.7g3.3g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907