Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 480g539kcal101.4g0g14.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Selleri, annos 50g40g5.6kcal0.4g1.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)136g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Vesi640g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3112g1309kcal210.4g46.4g30.4g17.6g
Valittu annoskoko1556g655kcal105.2g23.2g15.2g8.8g
Annoskoko puolitettuna778g327kcal52.6g11.6g7.6g4.4g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907