Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 720g809kcal152.1g0g21.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.7g
Selleri, annos 50g60g8.4kcal0.6g1.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)204g55kcal2.7g9.8g0.4g3.5g
Vesi960g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4668g1964kcal315.4g69.6g45.6g26.4g
Valittu annoskoko2334g982kcal157.7g34.8g22.8g13.2g
Annoskoko puolitettuna1167g491kcal78.9g17.4g11.4g6.6g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907