Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1080g1214kcal228.2g0g32.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g585g164kcal3.5g34.8g1.2g14.6g
Selleri, annos 50g90g13kcal0.9g2.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)306g83kcal4g14.7g0.6g5.2g
Vesi1440g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7002g2945kcal473.2g104.4g68.4g39.6g
Valittu annoskoko3501g1473kcal236.6g52.2g34.2g19.8g
Annoskoko puolitettuna1751g736kcal118.3g26.1g17.1g9.9g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907