Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 120g135kcal25.4g0g3.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Selleri, annos 50g10g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana778g327kcal52.6g11.6g7.6g4.4g
Valittu annoskoko389g164kcal26.3g5.8g3.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna195g82kcal13.2g2.9g1.9g1.1g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907