Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1200g1349kcal253.6g0g36g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g650g182kcal3.9g38.7g1.3g16.2g
Selleri, annos 50g100g14kcal1g3g0g0g
Sipuli (kuorittu)340g92kcal4.4g16.3g0.7g5.8g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7780g3273kcal525.8g116g76g44g
Valittu annoskoko3890g1636kcal262.9g58g38g22g
Annoskoko puolitettuna1945g818kcal131.5g29g19g11g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907