Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 240g270kcal50.7g0g7.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.2g
Selleri, annos 50g20g2.8kcal0.2g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Vesi320g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1556g655kcal105.2g23.2g15.2g8.8g
Valittu annoskoko778g327kcal52.6g11.6g7.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna389g164kcal26.3g5.8g3.8g2.2g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907