Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 300g337kcal63.4g0g9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Selleri, annos 50g25g3.5kcal0.2g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1945g818kcal131.4g29g19g11g
Valittu annoskoko973g409kcal65.7g14.5g9.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna486g205kcal32.9g7.3g4.8g2.8g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907