Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g200g60kcal9.2g4g0.6g3.2g
Broilerifilee, marinoimaton200g214kcal46.2g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Kananmuna kuoreton 75g107kcal9.4g0.2g7.7g0g
Maito, Kevyt300g138kcal9.6g14.4g4.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa100g300kcal23g0g23g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g38g98kcal10.1g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2050g1894kcal218g48g90.8g10.2g
Valittu annoskoko1025g947kcal109g24g45.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna513g474kcal54.5g12g22.7g2.6g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555