Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g267g80kcal12.3g5.3g0.8g4.3g
Broilerifilee, marinoimaton267g286kcal61.7g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Kananmuna kuoreton 100g143kcal12.5g0.3g10.3g0g
Maito, Kevyt400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa134g400kcal30.7g0g30.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g50g130kcal13.5g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g2527kcal291g64g121.2g13.8g
Valittu annoskoko1368g1264kcal145.5g32g60.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna684g632kcal72.8g16g30.3g3.5g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555