Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g467g140kcal21.5g9.3g1.4g7.5g
Broilerifilee, marinoimaton467g500kcal107.9g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Kananmuna kuoreton 175g250kcal21.9g0.5g18g0g
Maito, Kevyt701g322kcal22.4g33.6g10.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa234g701kcal53.7g0g53.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g88g228kcal23.6g0g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4788g4423kcal508.8g112g212g24g
Valittu annoskoko2394g2211kcal254.4g56g106g12g
Annoskoko puolitettuna1197g1106kcal127.2g28g53g6g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555