Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g534g160kcal24.6g10.7g1.6g8.5g
Broilerifilee, marinoimaton534g571kcal123.3g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kananmuna kuoreton 200g286kcal25g0.6g20.5g0g
Maito, Kevyt801g368kcal25.6g38.4g12g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa267g801kcal61.4g0g61.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g100g260kcal27g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g5055kcal581.6g128.2g242.2g27.2g
Valittu annoskoko2736g2528kcal290.8g64.1g121.1g13.6g
Annoskoko puolitettuna1368g1264kcal145.4g32.1g60.6g6.8g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555