Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g601g180kcal27.6g12g1.8g9.6g
Broilerifilee, marinoimaton601g643kcal138.7g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)338g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Kananmuna kuoreton 225g321kcal28.2g0.7g23.1g0g
Maito, Kevyt901g414kcal28.8g43.2g13.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa300g901kcal69.1g0g69.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g113g293kcal30.4g0g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6156g5687kcal654.4g144.2g272.6g30.6g
Valittu annoskoko3078g2843kcal327.2g72.1g136.3g15.3g
Annoskoko puolitettuna1539g1422kcal163.6g36.1g68.2g7.7g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555