Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g67g20kcal3.1g1.3g0.2g1.1g
Broilerifilee, marinoimaton67g71kcal15.4g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa33g100kcal7.7g0g7.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g13g33kcal3.4g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g632kcal72.8g16g30.4g3.4g
Valittu annoskoko342g316kcal36.4g8g15.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna171g158kcal18.2g4g7.6g0.9g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555